Elles canten

The Sey Sisters

Sota aquest nom s’amaga, s’ensenya un espectacular trio de veus negres. Per viure amb elles un sentit viatge musical des del gospel fins a la música africana amb cants impregnats d’emoció i riques harmonies que us ompliran d’energia i d’esperança. També de festa. Les increïbles veus d’aquestes tres germanes us faran vibrar. I sentir, és clar!

Pavvla

Ballant a mig camí entre el folk, l’electrònica i el pop, Pavvla crea cançons íntimes i personals, amb potència i amb delicadesa. Joveníssima com és, és una autèntica promesa de la música independent que ja creua fronteres. La seva qualitat compositiva i la seva sensibilitat davant del micròfon us atraparan.

Big Mama Montse

Si haguéssim de parlar d’història dins del panorama del blues , personificar el treball, l’art i la trajectòria musical al llarg dels anys, i posar nom propi a l’herència de les grans reines del blues no tindríem cap mena de dubte: Big Mama Montse seria aquest nom. Un nom que forma part de la memòria col·lectiva de l’aficionat al blues i que gairebé trenta anys de carrera amb un gegantí treball divulgatiu, més de vint discos publicats, infinitat de guardons i milers de quilòmetres recorreguts, corroboren com una de les majors referents amb què compta el blues d’aquest país.

(més…)