Blog Large Image Whole Post
18956
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-18956,page-child,parent-pageid-1815,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Elles 2021

L’Elles Festival 2021, es va celebrar el dia 10 de juliol amb les actuacions principal de Bikôkô i Carlota Flaneur

Sant Jordi 2020

Aquest #SantJordi, sens dubte, el millor regal són les nostres artistes. Totes i cadascuna de les dones que han passat per l’ #EllesFest… la @ninamoth, la @torisparksmusic, la @laiabadrenas, que aquests dies ens han animat els vermuts… Elles són les nostres 🌹 🌹 !

Havia de ser…

Havia de ser un web per presentar l’Elles Festival d’enguany, però el COVID19, ens ha “aigualit la festa”. No tan sols pel moment dramàtic , a nivell personal, que estem vivint sinó també per que s’han estroncat tots els nostres somnis, anhels i projectes,…

L’Elles Festival és el nostre projecte, el d’un grup de dones amb la Rosa Vilanova al capdavant que hi hem posat moltes hores, molta feina, molta il·lusió, per tirar-lo endavant. Aquest any li havíem canviat el format i volíem començar la primavera fent un cicle de concerts, en petit format, amb artistes emergents els dissabtes, per acabar la festa gran el dia del festival, vora el solstici d’estiu, amb una artista/s de renom.

Ens hem reinventat, els vermut acompanyats de música els continuem fent des de casa, des del confinament, per IG live.

No perdem l’esperança i pensem que el concert nomes l’hem ajornat i que tot això acabarà ben aviat i ens podrem tornar a veure a l’Era del Mas de Sant Iscle amb un vermut o una cerveseta ben fresca, alguna cosa per picar, el sol al cel, on està sempre i bona música per començar l’estiu.

Us animem a seguir-nos per xarxes i quan podem tornar a sortir entreu a aquesta pàgina web per saber les novetats.