Tori Sparks
66
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-66,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Tori Sparks

TORI SPARKS és una cantant i guitarrista nord-americana nascuda a Chicago, més tard va viure, va gravar els seus primers temes i es va formar en els circuits de Nashville, Tennessee, i actualment resideix a Barcelona. Va començar la seva carrera musical actuant en micros oberts en el seu primer any a la universitat, a Tallahassee, Florida, amb 17 anys. A poc a poc va anar donant petits concerts a Florida i Geòrgia, després també a França i Anglaterra, quan hi va estar estudiant.
Tori Sparks s’enorgulleix de ser patrocinada per D’Addario Strings des de 2007 i també és coneguda col·laborar activament a la comunitat a través de la música, sent la creadora de The Feed Your Soul Guitar Project, un tour i una subhasta de art popular a benefici d’Oxfam America i ha organitzat i/o actuat en multitud de concerts benèfics sent una ferma defensora de la justícia social i de l’educació musical.

Mentres segueix actuant sense parar en solitari, al costat de Xavi García al calaix o acompanyada per tota la banda, el 2019 apareix “Wait no More” un vinil i/o doble CD en directe amb 10 temes combinant diversos estils musicals amb estil, inspiració pura.

GÈNERE: Rock, blues, folk i jazz (i flamenc fusió en els dos últims discos).

Date

març 30, 2020

Category

Vermuts